HJEM

REJSEBREVE

BÅDEN

GÆSTEBOG

ARKIV

LINKS

Mathias's dagbog 2. del.

1. juni 2007
I dag skal Andreas og jeg pakke gummibåden ned, inden da spillede vi lidt bold. Så vi vaskede og skrubbede på gummibåden. På et tidspunkt ville Andreas vise mig noget, og så kiggede jeg selvfølgelige på, hvad han ville vise mig. Så sprøjtede han mig i hovedet med vandslangen, så jeg måtte gå ned og skifte tøj. Da vi var færdige med at vaske gummibåden gik vi ned for at se om vi kunne finde markedet, hvor vi skulle handle, men det gik ikke så godt, fordi vi lige var ved at gå ud af byen. 

2. juni 2007
Vi skal sejle det længste stræk, som vi skal prøve. Andreas og jeg sov. Da vi vågnede fortalte Andreas at de havde set nogle hvaler. Han var ikke sikker på, om det var delfiner eller hvad, men det var det nok ikke. Da vi kom i havn så begyndte jeg at læse.

3. juni 2007
I dag skal morfar skrive rejsebrev. Og mormor, Andreas og jeg gik op købte lidt ind. På vejen tilbage sagde Andreas, ov der er en havskildpadde. Der stod nogle andre og kiggede på den. Og så sagde de nej der er 2 havskildpadder. Vi havde ikke lige regnet med at de var danskere. Så stod vi der og kiggede lidt på havskildpadderne. Da vi kom tilbage, fortalte vi morfar at vi havde set dem, og så spurgte han om der stadig var chance for at se dem. Og det var der. For da vi kom derover var de der stadig. Men vi nåede ikke at tage billeder af dem. 

4. juni 2007
I dag skal vi lægge os ud for anker. Der er nemlig en bugt lige ved siden af havnen. Vi får også prøvet en badering, som vi havde købt. Vi bandt en snor rundt om baderingen, og den anden ende af snoren bandt vi til gummibåden. Det er noget af det man kalde sjovt. Andreas og jeg skiftedes til at sidde i baderingen.

5. juni 2007
I dag skete der ikke så meget. Vi skal ind og købe ind. Klokken blev lige pludselig mange og vi blev sultne så vi gik ind på en burgerbar og fik en burger. Vi mødte nogle andre danskere der sad og spiste. De sagde at hvis vi skulle have noget skulle vi have tålmodighed. Vi snakkede med danskerne og de fortalte at var på ferie på et luksusskib og de var i havnen. Da vi var kommet tilbage til Cassiopeia tog Andreas og jeg gummibåden. Vi skulle hente benzin til påhængsmotoren og vi tog også en tur over til danskerne. Og vi tog to af dem med tilbage til Cassiopeia. Vi ville vise dem rundt. Da de skulle ned i gummibåden kom den første af damerne sikkert ned så den anden dame skulle ned, fald hun i vandet. Det var ikke så godt. Men hun skulle ud og se båden alligevel. Om aftenen havde vi den dårlige oplevelse med at båden drev for ankeret. Og der skete en masse dårlige ting, men vi klarede det. 

6. juni 2007
I dag sejler vi lidt rundt for at se om vi kan finde et godt sted hvor man kan bade og det fandt vi så mig og Andreas sejlede en masse i gummibåd og badede næsten hele dagen mens vi var der selv om Andreas ikke syntes, at det var særligt godt vand til at starte med, men det var så varmt, at han ikke kunne lade være med at hoppe i.

7. juni 2007
I dag skal vi på tur. Vi skal tage en bus ud til en turbåd. Så skal vi sejle ud til et sted hvor man kan være i mudderbad og svovlbad. Det skulle være godt for huden. Derefter sejlede vi tilbage og spiste frokost. Efter frokost sejlede vi gennem et deltaområde, hvor vi bl.a. så nogle grave oppe i klipperne. Vi så også nogle krabber som nogle mænd viste os. De var lige så store, som hvis jeg samlede mine hænder. Nogle af krabberne fodrede de havskildpadderne med. Der var en havskildpadde, men jeg nåede ikke at se den fordi alle de andre ville have billeder af den, så jeg blev skubbet væk. Surt. Vi kom til en strand og der var store bølger. Efter det sejlede vi tilbage og tog bussen hjem. Vi fik frokost til aften, da vi havde fået varmt mad til frokost.

8. juni 2007
I dag blev det ikke til så meget sejling fordi vi skulle skrive dagbog og det er så kedeligt at skrive dagbog i tre timer og der er ikke mere at skrive andet end at jeg sad med foden i vand fordi jeg havde trådt på et søm og fået sand i såret. Jeg havde ikke fortalt mormor noget om det.

9. juni 2007
I dag skal vi sejle til en lille bugt og den bedste bugt. Vandet var klart så vi snorklede rigtig lang tid. Andreas og jeg snakkede om at sejle om natten og det blev det til. Så vi skal sejle klokken 7 om aftenen så er vi der i morgen tidlig og vi skal aftale hvem der skal have vagt på den tid og på den tid. Morfar og jeg starter med at have vagt. Morfar har 4 timer og jeg har 2 timer. Da jeg gik i seng efter de første 2 timer vækkede jeg Andreas så skulle han tage 2 timer med morfar og herefter 2 timer med mormor. Da Andreas var færdig blev jeg vækket af morfar, så skulle jeg tage 2 timer med mormor. Efter 1½ time fik jeg lov at gå i køjs af morfar for vi havde aftalt at jeg så skulle op ved solopgang, så jeg kunne se den. Da solopgangen kom, fik vi varm kakao, men vi kunne ikke se nogen sol, men kun lyn og torden.

10. juni 2007
I dag ankom vi. Da jeg vågnede var klokken 10. Andreas og jeg gik en tur op på en restaurant, hvor vi fik os en gratis med 3 kugler. Restaurantmanden havde også nogle kattekillinger. Dem legede vi lidt med. De var meget søde. 

11. juni 2007
I dag er det overskyet. Vi sejle med sejl 25 sømil. Der var store bølger og jeg havde lidt ondt i maven. Da vi kom ind i den bugt hvor vi skulle være fandt vi en anden bugt for der var alt for dybt der hvor vi ville ankre først. Da vi var færdige med det hele hoppede Andreas og jeg i vandet. Selv om det var klokken meget sent.

12. juni 2007
I dag skal vi sejle til en ny bugt vi sejler med forsejl hele vejen, næsten da. Det var en meget god bugt. Andreas og jeg sejlede ind i gummibåden til en lang sandtange. Vi trak gummibåden helt op på sandet og ned igen da vi skulle hjem igen til båden. Der var mange der kørte på vandscooter. 

13. juni 2007
I dag skal vi sejle 25 sømil. Inden det var vi inde at købe ind. Vi sejler med storsejl oppe hele vejen + at vi havde motoren kørende. Vi sejlede ca. 6 knob. Det var dejligt. Da vi kom over i bugten hoppede jeg i vandet. Efter jeg var hoppet i vandet hoppede Andreas i vandet. Vandet var så klart at man kunne se bunden uden problemer på 10 meters dybde. Det var også isnende koldt så vi var ikke i vandet særligt længe. Vi kunne god nøjes med at kigge på det flotte vand.

14. juni 2007
I dag sejlede vi væk fra det dejlige kolde vand. Jeg hjalp med at tage storsejlet op og ned. Jeg næsten aldrig søsygepiller mere. Denne gang fik jeg heller ikke søsygepille så søsygen er nok ved at gå væk. Nu kom vi i havn og vi spillede bold. Vi fik flæskesteg til aftensmad. Vi gik også en tur om aftenen.

15.juni 2007
I dag hentede vi diesel til båden og vi hentede også diesel til båden ved siden af os. Og der skete alle mulige ting f.eks. var vi ude og gå en tur om aftenen og vi var ved en restaurant hvor der var nogen der spillede. Mormor og morfar fik en Ouzo og Andreas fik en sprite og jeg fik en cola. 

16. juni 2007
I dag skal vi ud at køre på scooter. Vi havde leje to scootere. Jeg sad bagpå morfar og Andreas sad bagpå mormor. Vi kørte på en vej der var lige ved siden af en masse strande. Vi kørte ind til siden. Det var det første sted vi skulle holde. Vi skulle have formiddagsmad. Vi delte alle sammen 2 sandwicher så vi fik en halv hver. Mormor og morfar fik kaffe, Andreas fik en cocacola ziro og jeg fik en vand. Da vi var færdige med at spise og drikke kørte vi videre. Vi skulle nemlig ud og se en slags sommerfuglereservat. Der var en speciel slagt sommerfugle. Da vi var færdig med at være der var klokken kvart over to. Vi havde scooterne til kl. 8. Vi kørte ud og fandt en restaurant hvor vi spiste. Det smagte godt. Nu vi kørte vi videre. Det var blevet godt varmt, så vi var på et tidspunkt inde ved siden for at købe noget vand. Vi kørte ud til en strand, hvor vi badede selv om vi ikke havde badetøj med eller håndklæder. Vi badede i underbukser og vi vindtørrede bag efter. Vi kørte ud for at se om vi kunne finde Lidle, og det fandt vi, men vi havde allerede brugt alle pengene. Vi havde kun et Masterkort, og det ville de ikke tage imod. Så vi skyndte os hjem for at finde nogle penge og så tog mormor og morfar scooterne. Det kunne nemlig ikke betale sig at Andreas og jeg skulle med.

17. juni 2007
I dag er det den sidste på Rhodos. Vi spiller meget bold. Vi skal til Marmaris i morgen. Vi skulle have pandekager til aftensmad, så Andreas og jeg gik ud for at finde en liter is, men der var ingen steder man kunne købe sådan en. Men vi fandt heldigvis en alligevel, men så var det så hylands dyrt, at Andreas og jeg blev nødt til at hente flere penge, fordi hende der solgte isen ikke kunne presses en bønne i prisen.

18. juni 2007
I dag skal vi sejle til Marmaris Yacht Marina. Vi havde alle opgivet alt om at se delfiner, indtil morfar pludselig sagde: "Der er delfiner, der er delfiner", og så var det op af køjen, for der lå jeg jo og slappede af. Der var 3 delfiner. Først kom den ene hen for at lege, den var ude foran stævnen. Så dykkede den ned. Vi fulgte efter den, og på et tidspunkt var alle 3 ude foran stævnen på båden. Det var bare lykken på den sidste sejldag. Da vi kom i havn skyndte Andreas og jeg os over i svømmepølen for at få nogle gode pladser.

19. juni 2007
I dag gik Andreas og jeg op i swimmingpoolen kl. halv ti om morgenen. Og da vi skulle have frokost, var det så heldigt at vi havde taget penge med så vi købte nogle pommesfrites og så var vi helt mætte. Og lige bage efter kom mormor og spurgte om vi ikke skulle ned og have frokost. Det skulle vi ikke vi var helt mætte.

20. juni 2007

I dag har vi leje en bil, så vi skulle på udflugt. Vi var en masse steder, men nu må jeg ikke sige for meget. Vi fik kun lidt morgenmad, så da vi kom ud til bilen kørte vi over til en restaurant hvor vi fik noget mere morgenmad. Vi var også på restaurant da vi skulle spise frokost, men som sagt må jeg ikke sige så meget fordi det drejer sig om sølvbrylluppet.

21. juni 2007
I dag lå vi også i poolen hele dagen. Vi havde fået nogle venner som vi snakkede engelsk med. De var meget søde. De var italienere og de havde en 20 m lang motorbåd som de viste os. De havde alt udstyr til båden. Også filmkamera, så de kunne se hvad børnene lavede. Men vi viste også vores båd. Og spillede lidt bold med dem. Det var skægt.

Hilsen Mathias

Mor og far kom den 23. juni til Marmaris. Jeg blev ikke færdig med at skrive for de sidste dage, men måske kan jeg gøre det derhjemme.

sy-cassiopeia.dk  2006
Hjem     Rejsebreve     Båden    Gæstebog     Arkiv     Links