HJEM

REJSEBREVE

BÅDEN

GÆSTEBOG

ARKIV

LINKS

Øm, den 19. april 2007

Sommerens togt kan snart begynde!!!

Det er 7 måneder og 6 dage siden vi kom tilbage til Danmark. Der er blevet knoklet for at spare penge op til denne sommers togt, og målet er nået. Helbredet er blevet tjekket og fundet helt i orden. Alminoxen har dog lige nået at finde plads i toiletskabet igen. Der er sagt farvel til familie, venner og kollegaer. Kufferten er pakket og flyet står klar til at bringe os tilbage til Antalya i Tyrkiet. Videre herfra i bil til Marmaris, hvor vi forventer at ankomme til Cassiopeia fredag morgen den 20. april 2007 ca. kl. 06.00.

Mens vi rejser vil tankerne gå tilbage på de godt 7 måneder hjemme i Danmark. Forstår ikke hvor tiden er blevet af. Venner og familie har været på besøg og omvendt. Arbejdet har fyldt rigtigt meget af vores tid, men det gik jo let, så længe man er omgivet af gode kollegaer og med udsigt til 6 måneders ferie.

Hvad sommeren vil bringe af oplevelser ved vi jo ikke. Da vi sagde godnat til vores ældste barnebarn Andres den sidste aften inden afrejsen, udtrykte han sine tanker om dette ved at sige: ”Det er så underligt. Jeg glæder mig enormt til at skulle rejse. Men jeg ved egentlig ikke, hvad det er, jeg skal glæde mig til. Måske er der slet ikke noget at glæde sig til. Men det finder jeg nok ud af med tiden.”

Vi ved derimod, hvad vi glæder os til. En anderledes sommer, med børnebørn og gaster om bord. Sol og sommer. Masser af varme badedage. Sejlads på det klare blå hav. Mødet med nye mennesker og en skøn natur. Og ikke mindst afviklingen af vores sølvbryllup midt på sommeren.

Vi håber at kunne sende rejsebreve og billeder hjem med jævne mellemrum. 

Vi ønsker familie, venner og kollegaer en rigtig god og varm dansk sommer.

Mange kærlige hilsner
Mona og Ivan

sy-cassiopeia.dk  2006
Hjem     Rejsebreve     Båden    Gæstebog     Arkiv     Links